dilluns, 11 de gener del 2016

Consells per construir un blog visualment atractiu


És important cuidar-ne l'aparença, que sigui visualment atractiu. A l'hora de dissenyar-lo has de tenir en compte el següent:
  1. Imatges: utilitza imatges a les entrades, enriqueixen el text i fan més atractiu el blog. Procura respectar la propietat intel·lectual. 
  2. Colors: si canvies la plantilla, procura no alterar massa l'harmonia dels colors, tria'n de suaus, sobre fons clar. Els blogs carregats de colors forts, contrastats, que ressalten massa, dificulten la lectura. Els textos amb fons de color negre costen molt més de llegir, el negre és encertat si hi publiques imatges o vídeos. 
  3. Fonts: fes servir la mateixa font per a totes les entrades. Pots triar una altra font per als títols o les pestanyes, és una manera d'estructurar visualment el blog.
  4. Títols: el títol ha de ser concís i ha de quedar clar el tema de l'entrada. Escriu-los o tots en majúscules o tots en minúscules, segueix sempre el mateix criteri.
  5. Columnes fixes: dues columnes en una mateixa banda el blog té una aparença massa carregada. És preferible una sola columna o una a cada cantó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada